Spring naar content

Peuterspeelzaal Breda

Ontdek de Wereld van Villa Kakelbont

Welkom bij Villa Kakelbont, de plek waar de avonturen van jouw peuter beginnen. Gelegen in het hart van Breda, bieden wij een omgeving waar vroegschoolse educatie, lichamelijke ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. Wij bieden een warme, stimulerende omgeving waar kinderen van twee tot vier jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze speelzaal is ontworpen om nieuwsgierigheid aan te wakkeren en peuters de ruimte te geven om door spel en interactie met leeftijdsgenoten te leren en te groeien. Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat elk kind individuele aandacht krijgt van een pedagogisch medewerker, inclusief extra begeleiding waar nodig.

Peutergym

Bij Villa Kakelbont begint iedere dag met een nieuw avontuur, vol leren en ontwikkeling. Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van vertrek na de naschoolse opvang, worden kinderen ondergedompeld in een omgeving die zowel veilig als stimulerend is. Ons programma is rijk aan diverse activiteiten, variërend van creatieve kunstprojecten tot een frisse neus halen in de natuur.

Specifiek richten we ons op peutergym voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar, geleid door een gediplomeerd sportinstructrice. Deze activiteiten, die lopen, vallen, coördinatie, balanceren, springen, rennen en klauteren omvatten, versterken de motorische ontwikkeling en bouwen zelfvertrouwen op. Bij ons staat de vreugde van het leren centraal, en elke dag bij Villa Kakelbont is een stap in de richting van de basisschool.

Kinderopvang-Breda-Villa-Kakelbont-04

Brug naar de Basisschool

Bij Villa Kakelbont erkennen we het onmisbare belang van een sterk partnerschap met de ouders in de ontwikkeling en het welzijn van hun kinderen. Wij geloven dat ouderbetrokkenheid essentieel is voor het creëren van een coherente leer- en groeiomgeving voor de kinderen. Dit houdt in dat we regelmatig communiceren, feedback delen en samenwerken om de beste ervaringen voor de kinderen te garanderen. We bieden uitgebreide praktische informatie over essentiële onderwerpen zoals ons pedagogisch beleid, kinderopvangtoeslag of de regeling van jouw gemeente. Ons doel is om transparant en behulpzaam te zijn bij het navigeren door deze soms ingewikkelde processen.

Group 268dd
Villa-Kakelbont-2021-Website-Beelden-Homepage-Fresh-Fruit-Overzicht-Def-Tomaat

Voedzaam en vers

Bij Villa Kakelbont in Breda staat de voeding van de kinderen centraal in ons gezondheids- en welzijnsbeleid. Wij bieden dagelijks vers bereide, warme maaltijden aan, verzorgd door Herbs & Spices, die speciaal zijn afgestemd op de voedingsbehoeften en smaken van kinderen van 0 tot 12 jaar. Deze maaltijden zijn seizoensgebonden en worden bereid met zoveel mogelijk biologische, lokale en diervriendelijke producten. Vrij van geraffineerde suikers, overmatig zout en onnodige E-nummers. Daarnaast wordt dagelijks vers fruit geserveerd. Kinderen kunnen genieten van gezonde drankjes zoals water, melk of kinderthee, wat bijdraagt aan een gebalanceerde en voedzame voeding voor de jonge kinderen.

Een wereld aan opvangmogelijkheden

Naast onze peuteropvang biedt Villa Kakelbont een reeks andere opvangmogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er babyopvang (0-2 jaar), waar rust en regelmaat centraal staan. Onze kinderopvang (0-4 jaar) biedt een veilige omgeving met een focus op persoonlijke ontwikkeling door middel van diverse activiteiten en uitstapjes. De buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar stimuleert creativiteit en talentontwikkeling met een uitgebreid aanbod aan activiteiten in sport, muziek, zwemlessen en meer, inclusief een speciale Junior BSO voor jongere kinderen.

peutergym

Kom langs voor een rondleiding bij Villa Kakelbont

Ben je nieuwsgierig naar de unieke visie van Villa Kakelbont en wil je met eigen ogen zien hoe wij dagelijks een wereld vol wonderen creëren voor peuters? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding bij onze peuteropvang.

Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje in onze dagelijkse activiteiten, ontmoet je ons toegewijde team en zie je hoe onze speelruimtes en leeromgevingen. Kom langs en ontdek hoe we elke dag opnieuw avontuurlijke en leerzame ervaringen bieden. Sluit je aan bij onze Villa Kakelbont familie en laat je kind de wereld ontdekken op een plek waar leren en groeien spelenderwijs hand in hand gaan.

daycare