Spring naar content

Kinderopvang Breda

Ontdek de Wereld van Villa Kakelbont

Welkom bij Villa Kakelbont, de plek waar de avonturen van jouw peuter beginnen. Gelegen in het hart van Breda, bieden wij een omgeving waar vroegschoolse educatie, lichamelijke ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. Wij bieden een warme, stimulerende omgeving waar kinderen tot vier jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze speelzaal is ontworpen om nieuwsgierigheid aan te wakkeren en kinderen de ruimte te geven om door spel en interactie met leeftijdsgenoten te leren en te groeien. Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat elk kind individuele aandacht en extra begeleiding krijgt waar nodig.

Flexibiliteit en Aandacht voor Elk Kind

Onze kinderdagverblijf is een combinatie van persoonlijke opvang en een huiselijke omgeving, waar elk kind zich vertrouwd en gewaardeerd voelt. We bieden een flexibele opvang aan die voldoet aan de diverse behoeften. Met vaste pedagogisch medewerkers en een doordachte inrichting, zorgen we ervoor dat kinderen zich elke dag op hun gemak voelen en plezier hebben.

Bij Villa Kakelbont hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met ouders. We zien dit als cruciaal voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Een sterke ouderbetrokkenheid draagt bij aan een effectieve leeromgeving. Daarom communiceren we regelmatig, delen we feedback en werken we samen voor de beste ervaring voor elk kind. We bieden duidelijke informatie over belangrijke onderwerpen zoals ons pedagogisch beleid en kinderopvangtoeslag. Ons doel is helderheid en ondersteuning te bieden bij deze processen.

5529b83f9b1f225bf7607f83cfc2a4ed

Babyopvang

Onze babyopvang (0-2 jaar) biedt een rustige en vertrouwde omgeving voor de allerkleinsten, met vaste pedagogisch medewerkers die zorgen voor emotionele veiligheid en geborgenheid. Naarmate kinderen zich ontwikkelen en groeien, stromen ze door naar de volgende groep in hun eigen tempo.

Group 268dd

Peuteropvang

Voor peuters van 2 tot 4 jaar, biedt onze peuteropvang een speelse en gestructureerde omgeving die een ideale voorbereiding vormt op de basisschool. Met georganiseerde spelactiviteiten en een focus op spelenderwijs leren, stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling. Onze peuteropvang valt onder de Wet kinderopvang, waarbij ouders in aanmerking kunnen komen voor kinderopvangtoeslag.

Villa-Kakelbont-2021-Website-Beelden-Homepage-Fresh-Fruit-Overzicht-Def-Tomaat

Voedzaam en vers

Bij Villa Kakelbont in Breda leggen we de nadruk op gezonde voeding voor kinderen. We serveren dagelijks warme maaltijden, vers bereid door Herbs & Spices. Deze maaltijden zijn aangepast aan de behoeften en voorkeuren van kinderen tot 12 jaar. We gebruiken zoveel mogelijk biologische, lokale en diervriendelijke ingrediƫnten, zonder toegevoegde suikers, te veel zout of E-nummers. Bovendien bieden we elke dag vers fruit en gezonde dranken zoals water, melk en kinderthee. Dit alles draagt bij aan een evenwichtige en voedzame voeding voor onze jonge kinderen.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Naast onze reguliere kinderopvang, bieden we ook buitenschoolse opvang (BSO) voor schoolgaande kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Onze BSO is meer dan alleen kinderopvang; het is een plaats waar kinderen na school kunnen ontspannen, nieuwe vrienden maken en deelnemen aan een breed scala aan activiteiten. Elk kind is uniek en dat beseffen wij maar al te goed. Iedereen heeft andere behoeften en interesses. Of het nu gaat om sporten, knutselen, een luisterend oor of koken, bij onze BSO moedigen we kinderen aan om actief deel te nemen en hun talenten te ontwikkelen.

peutergym

Kom langs voor een rondleiding bij onze kinderopvang Breda

Ben je nieuwsgierig naar de unieke visie van Villa Kakelbont en wil je op onze kinderopvang met eigen ogen zien hoe wij dagelijks een wereld vol wonderen creƫren voor kinderen? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding bij onze kinderopvang.

Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje in onze dagelijkse activiteiten, ontmoet je ons toegewijde team en zie je onze speelruimtes. Kom langs en ontdek hoe we elke dag opnieuw avontuurlijke en leerzame ervaringen bieden. Sluit je aan bij onze Villa Kakelbont familie en laat je kind de wereld ontdekken op een plek waar leren en spelenderwijs groeien hand in hand gaan.

daycare