Spring naar content

Kinderopvang Breda

Onze kinderdagverblijven bieden een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ontdek de Wereld van Villa Kakelbont

Welkom bij Villa Kakelbont, de plek waar de avonturen van jouw kind beginnen. Gelegen in het hart van Breda Zuid, bieden wij een warme, stimulerende omgeving waar kinderen tot vier jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze kinderopvang is ontworpen om nieuwsgierigheid aan te wakkeren en kinderen de ruimte te geven om door spel en interactie met leeftijdsgenoten te leren en te groeien. Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat elk kind individuele aandacht en extra begeleiding krijgt waar nodig.

Peutergym

Peutergym

Tijdens onze peutergym leren de peuters onder begeleiding van een gediplomeerd sportinstructrice loop, val en coördinatie-technieken.

Kinderopvang-Breda-Villa-Kakelbont-05

Thuisgevoel

Combinatie van een persoonlijke opvang met een huiselijke sfeer. Door vaste medewerkers en een doordachte inrichting.

Bos

Activiteiten

Een brede variatie aan activiteiten, zoals peutergym, kinderyoga, dans- en muziekworkshops en regelmatig uitjes naar het bos.

3 plus hoofdpagina

Opvang 

Villa kakelbont biedt een babyopvang, peuteropvang, flexibele opvang en kinderopvang aan.

Huiselijke omgeving

Villa Kakelbont kinderopvang is een combinatie van persoonlijke opvang en een huiselijke omgeving, waar elk kind zich vertrouwd en gewaardeerd voelt.

We bieden (flexibele) opvang aan die voldoet aan de diverse behoeften, in een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. Met vaste pedagogisch medewerkers en een doordachte inrichting, zorgen we ervoor dat kinderen zich elke dag op hun gemak voelen en plezier hebben.

Group 268dd

Flexibiliteit en Aandacht voor Elk Kind

Met Villa’s tegenover het bos, park of speeltuin zijn de kinderen dan daar ook regelmatig te vinden. Dat is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Lekker het bos in, lekker de natuur verkennen, bewegen en gezonde buitenlucht opsnuiven.

Bij Villa Kakelbont hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met ouders. We zien dit als cruciaal voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Een sterke ouderbetrokkenheid draagt bij aan een effectieve leeromgeving. Daarom communiceren we regelmatig, delen we feedback en werken we samen voor de beste ervaring voor elk kind. We bieden duidelijke informatie over belangrijke onderwerpen zoals ons pedagogisch beleid en kinderopvangtoeslag. Ons doel is helderheid en ondersteuning te bieden bij deze processen.

Flexibiliteit en Aandacht voor elk kind

Kom langs voor een rondleiding bij onze kinderopvang Breda

Ben je nieuwsgierig naar de unieke visie van Villa Kakelbont en wil je op onze kinderopvang met eigen ogen zien hoe wij dagelijks een wereld vol wonderen creëren voor kinderen? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding bij onze kinderopvang.

Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje in onze dagelijkse activiteiten, ontmoet je ons toegewijde team en zie je onze speelruimtes. Kom langs en ontdek hoe we elke dag opnieuw avontuurlijke en leerzame ervaringen bieden. Sluit je aan bij onze Villa Kakelbont familie en laat je kind de wereld ontdekken op een plek waar leren en spelenderwijs groeien hand in hand gaan.

kom langs voor een rondleiding